6. januar 2005

Dagens pick ups fra posthuset



.
Et fantastisk bling-armbånd fra Juicy Couture (as seen on Jessica Simpson, Halle Berry and Britney Spears) i mosgrøn velour og læder på indersiden. SKUM-tshirten markerer lanceringen af SKUM 2.0. Det nye design skal hjælpe til at skelne ml. Boogie og så alt det andet.

7 kommentarer:

Fez sagde ...

Jeg kan altså ikke forestille mig hvordan du ser ud med den slags bling, man kommer skuda til at ligne et gående juletræ? Du bliver nød til at tage et billede, når du har fået din pink ipod-holder med guld-farvet kæde og vedhæng også.

Om mig sagde ...

Det må du tænke dig til. Jeg er ikke den fotogene type …

Fez sagde ...

eej det kan du ikke mene, you break my heart.

- ud på nettet og finde et billede så.

Om mig sagde ...

Har du forresten set at man kan søge direkte på Google i Firefox? En fantastisk ting.
Forresten kom jeg vist nok til at byde direkte på eBay i går samtidig med at jeg bød via Auctionsniper. Begge budene blev registreret, men budet blev ikke forøget.

Fez sagde ...

Yes, det gør jeg altid - altså bare "google etellerandet" i adressebaren (jeg bruger ikke det der google-felt når det andet virker lisså fint).

Det virker underligt at du kunne byde to gange uden at forøge den ene gang? Som om auctionsniper havde et eller andet hul ind til ebay som omgik de normale ebay systemer..weird.

Jeg har lige købt et graffitimaleri af en gut i UK, muji cd playeren er for resten også ankommet, lyden er ikke just fænomenal, det havde jeg nu heller ikke regnet med, men bortset fra det, så er den fin, jeg mangler bare at finde ud af hvor jeg skal hænge den.

Om mig sagde ...

Jeg mente selvfølgelig at man kan søge direkte på eBay i Firefox. Ellers var det lidt fjollet.

Først indtastede jeg maximum-bud på Auctionsniper, men så sagde den at jeg ikke havde flere gratis snipes tilbage, så jeg udfyldte også maximum direkte på eBay. Det må have virket alligevel, for det virkede i hvert fald som om at den havde budt for mig.

Fez sagde ...

Nåeh hehe, nej jeg har ikke brugt den direkte søg-i-ebay feature, men faktisk kan selv lave uendeligt mange søg-i-det-her dimser ved at lave nye specielle bookmarks i "Quick searches" bookmark-folderen, man kan også bookmarke en blogs RSS feed, så man kan se når der kommer nye indlæg automatisk - firefox er vores ven :)